Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Кам’янечинні депутата однієї із сільських рад притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

Дата: 05.04.2019 11:47
Кількість переглядів: 771

На Кам’янечинні депутата однієї із сільських рад притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

 

    За принципової позиції працівників Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури депутата однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району визнано винуватим у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1  ст.172-6 КУпАП.

    За інформацією заступника керівника місцевої прокуратури Ольги Кравцової, правопорушення полягало в тому, що депутат сільської ради достовірно знаючи про необхідність подання електронної декларації про доходи за 2017 рік, безвідповідально поставився до покладених на нього обов’язків та несвоєчасно, без поважних на те причин, а саме 02 травня 2018 року подав на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

    За вказаних обставин, місцевий суд визнав винним депутата у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 172-6 КУпАП та на нього накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 грн., що відповідає  50 неоподатковуваним мінімумам доходів громадян

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь