Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Кам’янечинні знову фіксуються порушення вимог фінансового контролю

Дата: 28.05.2019 09:32
Кількість переглядів: 672

Фото без описуНа  Кам’янечинні знову фіксуються порушення вимог фінансового контролю

 

Нещодавно закінчився черговий етап е-декларування. Проте, незважаючи на неодноразові повідомлення в засобах масової інформації, про обов’язок державних службовців та інших суб’єктів декларування, щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство, знову фіксуються порушення вимог фінансового контролю.

Так, за принципової позиції працівників Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури депутата однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району визнано винуватим у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1  ст.172-6 КУпАП.

Правопорушення полягало в тому, що депутат сільської ради достовірно знаючи про необхідність подання електронної декларації про доходи за 2018 рік, безвідповідально поставився до покладених на нього обов’язків та несвоєчасно, без поважних на те причин, а саме 20 квітня травня 2019 року подав на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік.

За вказаних обставин, місцевий суд визнав винним депутата у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 172-6 КУпАП та на нього накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850 грн., що відповідає  50 неоподатковуваним мінімумам доходів громадян

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь