Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За результатами вжитих Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою заходів представницького характеру щодо досудового врегулювання спору збільшено надходження до бюджету за оренду землі.

Дата: 30.09.2019 11:23
Кількість переглядів: 581

За результатами вжитих Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою заходів представницького характеру щодо досудового врегулювання спору збільшено надходження до бюджету за оренду землі.

 

 

У зв’язку з проведенням загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою вжито додаткових заходів щодо приведення у відповідність до вимог законодавства розміру орендної плати за використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності.

Так, місцевою прокуратурою упродовж липня-вересня поточного року спрямовано 13 листів на адреси селищної, сільських рад Кам’янець-Подільського району про приведення у відповідність до вимог законодавства розміру нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення у договорах оренди 56 земельних ділянок переданих у комунальну власність.

  Розглянувши вказані листи місцевої прокуратури, органами місцевого самоврядування району направлено на адреси орендарів листи-пропозиції про внесення змін до договорів оренди.

  За результатами вжитих заходів представницького характеру щодо досудового врегулювання спору між сільськими (селищною) радами з метою збільшення надходжень до бюджету укладено додаткові угоди до договорів оренди землі.

  Так, у вересні поточного року між Китайгородською сільською радою та одним із підприємців зареєстровано додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки загальною площею 8,6840 га, де розмір орендної плати приведено у відповідність до НГО, що призведе, в подальшому, до збільшення надходжень до місцевого бюджету на 17 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь