Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ухвалою Кам’янець-Подільського міськрайонного суду до особи, яка повідомила завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через мінування автомобільного місту «Стрімка Лань», застосовано примусові заходи медичного характеру.

Дата: 10.03.2020 10:16
Кількість переглядів: 620

Фото без описуУхвалою Кам’янець-Подільського міськрайонного суду до особи, яка повідомила завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через мінування автомобільного місту «Стрімка Лань», застосовано примусові заходи медичного характеру.

 

 

 

 

     Працівниками прокуратури у суді підтримано клопотання про застосування до особи, яка повідомила завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через мінування автомобільного місту «Стрімка Лань» примусових заходів медичного характеру.

     За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури встановлено, що 26 листопада 2019 року о 3 годині 22 хвилини в місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області один із місцевих жителів перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання здійснив телефонний дзвінок з належного йому мобільного телефону на лінію "102" ГУНП в Хмельницькій області та, після з`єднання з черговим, анонімно повідомив неправдиву інформацію про загрозу вибуху через мінування автомобільного місту «Стрімка Лань», який розташований над річкою Смотрич магістрального автошляху «НО3» в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області. Вказані дії винного призвели до безпідставного відволікання сил та засобів спеціальних служб з метою перевірки вказаного повідомлення.

     За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

     Під час досудового розслідування даного кримінального провадження встановлено, що у вчиненні вказаного злочину підозрюється житель міста Кам’янця-Подільського, 1979 року народження, раніше не судимий, який вчинив вказані дії у стані алкогольного сп’яніння.

     Разом з тим, відповідно до висновку судово-психіатричного експерта вказана особа на період інкримінованого злочину не могла усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними і потребує застосування примусових заходів медичного характеру.

     Враховуючи викладене до суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру, яке 20.02.2020 Кам’янець-Подільським міськрайонним судом розглянуто та задоволено, до особи, яка вчинила вказане суспільно-небезпечне діяння застосовано примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до психіатричної лікарні.

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь