Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діяльність Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури на території міста Кам’янець-Подільський та Кам’янець-Подільського району

Дата: 29.04.2020 13:30
Кількість переглядів: 640

Фото без описуДіяльність Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури на території міста Кам’янець-Подільський та Кам’янець-Подільського району

 

     Так, упродовж 3 місяців 2020 року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 382 кримінальних правопорушень, вчинених на території міста, що на 1,8% менше, ніж за аналогічний період минулого року (389) у районі - 128 кримінальних правопорушень (на 17,4% менше, ніж у 2019 р. (155).

     Виходячи з конституційних повноважень, основні зусилля прокуратури спрямовані на те, щоб результати судового розгляду кримінальних проваджень (справ) сприяли забезпеченню правопорядку в суспільстві, невідворотності покарання за вчинення злочинів, відновленню порушених прав і законних інтересів громадян та держави. Відтак вживалися організаційні та практичні заходи до підвищення якості підтримання державного обвинувачення в судах.

     До суду прокурорами протягом 3 місяців 2020 року направлено 73 кримінальних провадження з обвинувальними актами по місту Кам’янець-Подільський та 23 по Кам’янець-Подільському району.

     Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою забезпечено ефективне виконання конституційної функції представництва прокурором інтересів держави в суді.

     Упродовж поточного року по місту Кам’янець-Подільський та по Кам’янець-Подільському району заявлено 92 позови на загальну суму близько 9,6 млн. грн., виконано судові рішення за позовами місцевої прокуратури більш як на 180 тис.грн.

     Місцевою прокуратурою в координації з правоохоронними органами триває робота щодо ефективного запобігання та протидії правопорушення, вжиття заходів представницького характеру на захист інтересів держави.

 

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь