Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2021 14:31
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Людське життя сповнене надій, сподівань, прагнень. На жаль, ніхто не захищений від раптових подій, які здатні перевернути звичайний ритм життя. Нещасні випадки, що трапляються з людьми в побуті і на виробництві, чи просто за злим жартом долі, можуть призвести до втрати працездатності, обмежити фізичні можливості та кардинально змінити звичний спосіб життя. Завдання суспільства - не залишити людину наодинці зі своїми проблемами, а надати всю необхідну допомогу для відновлення здоров`я, для полегшення фізичного та морального стану.

    Щороку 3 грудня українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

     Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров`я  і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть співгромадяни, які потребують нашої допомоги та уваги.

     У цей день хочеться побажати їм теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я, і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

     Службою у справах дітей Китайгородської сільської ради вручено солодкі набори для діток з особливими потребами, які проживають на території громади. Висловлюємо щиру подяку ФОП Вишневському М.П., ФОП Тульчак Н.Л., ФОП Ганюк З.В., ФОП Пастух Л.М. за те, що з розумінням віднеслися до цього питання та надали спонсорську допомогу.

         Пам’ятаймо, для життя людині з обмеженими можливостями не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом. 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь