Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про перевірку стану правовиховної роботи в навчальних закладах

Дата: 17.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 410

Про перевірку стану правовиховної роботи

в навчальних закладах

 

Фото без описуВідповідно до повноважень, визначених ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», згідно графіку перевірки, затвердженого наказом начальника Служби у справах дітей Китайгородської сільської ради від  02.11.2021 № 06/2021-ОД, проведено перевірку стану правовиховної роботи у  закладах загальної середньої освіти громади.

Правовиховна робота у навчальних закладах проводиться за напрямками: планування, робота з учнями, батьківський всеобуч. Заходи на дану тематику відображені у річних планах роботи навчальних закладів, планах роботи класних керівників, планах роботи Ради з профілактики правопорушень.

Система правового виховання учнів передбачає проведення профілактичних бесід, виховних годин,  флеш-мобів, анкетувань, інформаційних хвилинок, тематичного Всеукраїнського тижня права, акції «16 днів проти насилля», відвідування юридичних факультетів навчальних закладів районного центру, а також запроваджено проєкт «Шкільний поліцейський». Інформація правовиховного та правоосвітнього характеру розміщена у вільному доступі на шкільних стендах, у куточках права.

У навчальних закладах наявні соціальні паспорти, ведеться облік дітей, схильних до скоєння правопорушень, та неповнолітніх, котрі вчинили протиправні вчинки.  

Налагоджено співпрацю дирекції закладів загальної середньої освіти громади зі Службою у справах дітей Китайгородської сільської ради з питань профілактики правопорушень в учнівському середовищі, запобіганню бездоглядності, правового всеобучу неповнолітніх.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь