Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За неодноразове незаконне заволодіння транспортними засобами та шахрайство Кам’янчанин проведе за ґратами 6 років

Дата: 27.01.2022 09:45
Кількість переглядів: 465

    Фото без описуЗа публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 44-річного жителя м. Кам’янця-Подільського у незаконному заволодінні транспортними засобами, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 289 КК України та у заволодінні грошовими коштами шляхом зловживання довірою, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено та в суді прокурором повністю доведено, те що, підсудний в період часу з січня 2020 року по листопад 2020 року за допомогою інтернет сервісів по продажу автомобілів вишукував оголошення по продажу автомобілів на території Кам’янець-Подільського району, після чого з метою заволодіння зазначеним майном зустрічався з потерпілими та під різними надуманими приводами, з наданням власноручно написаної розписки та копії або ж оригіналу свого паспорту заволодівав автомобілями потерпілих та в подальшому через короткий проміжок часу реалізовував їх іншим особам.

Крім того, винуватець в квітні 2020 року, користуючись довірливими відносинами своєї знайомої, під приводом допомоги в купівлі автомобіля заволодів її грошовими коштами в сумі 83 тисячі гривень.

Загалом вказаними діями винуватець ошукав дев’ятьох потерпілих та заволодів вісьмома транспортними засобами.

За результатами судового розгляду Кам’янець-Подільським міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок, згідно з яким підсудному призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь