Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗПЕКА ДИТИНИ – СПОКІЙ РОДИНИ

Дата: 07.02.2022 10:05
Кількість переглядів: 503

БЕЗПЕКА ДИТИНИ – СПОКІЙ РОДИНИ

 

Фото без описуВ умовах карантину посилюється психологічне навантаження на батьків та опікунів, пов’язане із перебуванням дітей вдома та необхідністю забезпечити їх навчальний процес та дозвілля вдома. Значно підвищується ризик домашнього насильства, жертвами якого або свідками є діти, посилюються інші ознаки складних життєвих обставин в сім’ях, що перебувають на обліку та потребують додаткової допомоги. Тож першочергове завдання працівників Служби бути на постійному зв’язку з сім’ями.

2 лютого 2022 року працівниками Служби у справах дітей Китайгородської сільської ради проведено обстеження умов проживання сімей, у яких проживають діти позбавлені батьківського піклування, багатодітних сімей та сімей, в яких діти перебувають на обліку Служби у справах дітей, як такі що перебувають у складних життєвих обставинах.

Важлива увага приділялася таким питанням, як підготовка до опалювального періоду, наявність сезонного одягу та взуття, наявність ліків першої необхідності, запасу продуктів харчування. Батьки отримали консультації з питань дотримання правил карантину та належного виконання своїх батьківських обов’язків.

Також, з метою забезпечення виконання заходів з протипожежної безпеки та проведення профілактичних інструктажів щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті працівники Служби провели з батьками, опікунами та дітьми інструктажі з пожежної безпеки та вручили пам’ятки. Роз’яснили як вірно та безпечно користуватися електропобутовими приладами та пічним опаленням. На прикладах реальних пожеж діти дізналися про те, що іноді людська неуважність призводить до трагічних випадків.

В ході перевірок з батьками проведено профілактичні бесіди про їх безпосередню відповідальність щодо залишення дітей без нагляду в небезпечному середовищі, що несе загрозу їх життю та здоров’ю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь