Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 07.10.2022 11:38
Кількість переглядів: 391

      З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності органу місцевого самоврядування, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень для громади, було проведено громадське обговорення щодо визначення опорного навчального закладу на території Китайгородської сільської ради.

         Громадські обговорення були організовані робочою групою та пройшли у період з 02.09. по 02.10.2022року (включно). Відповідне інформаційне повідомлення оприлюднено на офіційному веб-сайті Китайгородської сільської ради.  

      В ході обговорення було наголошено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та Законами України (ст.19 Конституції України).

              За час проведення громадського обговорення надійшло 14 пропозицій щодо визначення опорного навчального закладу на території Китайгородської сільської ради на офіційну електронну адресу сільської ради. Розглянувши пропозицій які надійшли, у всіх 14 пропозиціях пропонується створення опорного закладу освіти, а саме Китайгородський ліцей імені Ольги Борейко. 

Робочою групою рекомендовано конкурсній комісії з визначення опорного закладу освіти на території Китайгородської сільської ради взяти до уваги 14 пропозицій щодо визначення опорним закладом освіти Китайгородської сільської ради Китайгородський ліцей імені Ольги Борейко.

 

Відповідно до постанови КМУ від 03.11.2010р. № 996 «Про  забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» процедура громадського обговорення витримана організатором  у повному обсязі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь