Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури з приватної власності повернуто земельну ділянку прибережної захисної смуги р. Дністер

Дата: 07.11.2022 10:26
Кількість переглядів: 189

Фото без описуВ межах реалізації представницьких повноважень, Кам’янець –Подільською окружною прокуратурою виявлено порушення при використанні земель водного фонду на території Кам’янець –Подільського району.

          Встановлено, що на території Кам’янець – Подільського району упродовж 2005-20007 років  Кам’янець – Подільської РДА неправомірно передавались у приватну власність землі водного фонду (прибережно-захисної смуги) за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району. 

Реагуючи на виявлені порушення, з метою захисту інтересів держави, прокуратура звернулась до суду з вимогами про визнання незаконними та скасування розпоряджень Кам’янець – Подільської районної державної адміністрації, повернення  земель водного фонду до комунальної власності. 

Так, рішеннями Хмельницького апеляційного суду від 06.10.2022 та від 26.10.2022 скасовано рішення Кам’янець-Подільської РДА, якими передавалися земельні ділянки прибережно-захисної смуги у приватну власність, та зобов’язано повернути з незаконного володіння земельні ділянки площею 0,12 га та 0,22, вартістю 1 млн. 400 тис. та 4 млн. 400 тис. відповідно, які розташовані в межах прибережно-захисної смуги річки Дністер на території Китайгородської ОТГ за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь