Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 27.01.2023 12:16
Кількість переглядів: 203

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

 

 

Фото без опису1. Найменування організатора громадського обговорення - Китайгородська сільська рада.

2. Мета: врахування думки жителів Китайгородської громади щодо введення абонентської плати за вивіз твердих побутових відходів на території Китайгородської сільської ради.

Запрошуємо вас долучитися до громадського обговорення щодо введення абонентської плати за вивіз твердих побутових відходів на території Китайгородської сільської ради комунальним підприємством «Надра Кам’янеччини» Китайгородської сільської ради

Розрахунок розміру місячного тарифу одного мешканця за вивезення побутового сміття для жителів Китайгородської сільської ради та норми утворення побутових відходів у метрах кубічних на рік розроблені комунальним підприємством «Надра Кам’янеччини» Китайгородської сільської ради та зазначені у Додатку 1 до повідомлення.

Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з дією карантинних обмежень, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” та введенням в Україні воєнного стану згідно Указу Президента України, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою с.Вихватнівці, вул. Центральна, 3 та на електронну адресу otgkitaygorod@ukr.net

До участі в обговоренні запрошуються всі  мешканці Китайгородської сільської ради.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Дяконов Олександр Вікторович – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Контактні особи – Сенгилевич Юрій Миколайович, начальник загального відділу, тел. 09789563758.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Китайгородської сільської ради.


 

Додаток №1                                                                            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь