Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захист інвестицій – у фокусі особливої уваги органів прокуратури

Дата: 20.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 192

Фото без описуВ умовах триваючої широкомасштабної військової агресії російської федерації проти України надважливими залишаються питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу  до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку України, розвитку доброчесного бізнесу в умовах воєнного стану та в подальшому після нашої Перемоги.

Здійснення належного захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності від кримінальних правопорушень, охорони їх прав у межах кримінального провадження та недопущення фактів тиску на бізнес з боку працівників правоохоронних органів сприятимуть вирішенню таких питань.

Захист інвестицій – надважливий напрям для роботи усіх правоохоронних органів, в тому числі органів прокуратури. Адже країна без бізнесу не спроможна виконати свої соціальні гарантії. Підтримка інвесторів – один із державних пріоритетів, і органи правопорядку будуть робити все для того, щоб цей пріоритет забезпечувати.

З метою системного реагування  на порушення у вказаній сфері діяльності Кам’янець-Подільська окружна прокуратура готова до ефективної співпраці з представниками бізнесу нашого регіону, кожному надано можливість у реальному часі отримати зворотний зв'язок під час розгляду проблемних питань в межах, визначених Конституцією та законами України.

Водночас наголошуємо, що прокурор перш за все служитель закону, і якщо бізнес здійснює правопорушення – в усіх таких справах ми тільки на боці закону та порядку.

 

Інформує Камянець-Подільська окружна прокуратура

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь