Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про оголошення конкурсу щодо відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності Китайгородської сільської ради

Дата: 13.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 80

Інформація

про оголошення конкурсу щодо відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності Китайгородської сільської ради

 

Об’єкт 1 – нежитлове приміщення, загальною площею 110,1 кв.м., за адресою Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, село Вихватнівці, вулиця Центральна, будинок 1;

Об’єкт 2 – незавершене будівництво, загальною площею 1041,5 кв.м. (відсоток готовності 22%), за адресою Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, село Вихватнівці, вулиця Центральна, будинок 31а.

Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: конкурсна комісія Китайгородської сільської ради, вулиця Центральна, 3 село Вихватнівці Кам’янець-Подільського району, 9-81-18.

 

Мета проведення відбору: визначення суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Китайгородської сільської ради з метою надання звіту з незалежної оцінки майна з відповідною рецензією згідно чинного законодавства.

Учасникам конкурсу потрібно подати до конкурсної комісії документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів.

До підтвердних документів належать:

    • заява на участь у конкурсі;
    • копія установчого документа претендента;
    • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;
    • копія     сертифіката     суб'єкта     оціночної     діяльності;
    • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);
    • пропозицію щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт ( у календарних днях).

Кінцевий термін подання конкурсної документації — 24.05.2024 року до 14.00 годин за адресою: Китайгородська сільська рада, село Вихватнівці, вул. Центральна, 3, Кам’янець-Подільський район Хмельницька область  32392, контактна особа – Сенгилевич Юрій Миколайович, 0978956758. 

Конкурс буде проведено 28.05.2024 року у приміщені Китайгородської сільської ради за адресою вулиця Центральна, 3 село Вихватнівці Кам’янець-Подільського район. Початок о 11:00 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь