Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

29 Вересня, 2023 р., 12:09
На Кам’янеччині конфіскували  земельні ділянки, що належали росіянам Органами прокуратури Кам’янеччини встановлено факти перебування на праві приватної власності у громадян російської федерації земельних ділянок сільськогосподарського призначення на території району, набутих у порядку спадкування та не відчужених відповідно до вимог чинного законодавства України.
29 Вересня, 2023 р., 12:08
Хто з платників може використовувати розрахункові книжки
29 Вересня, 2023 р., 12:07
Ентеровірусна інфекція – гостре інфекційне захворювання, небезпека якого полягає на тому, що ентеровіруси вирізняються високою стійкістю в зовнішньому середовищі, здатні зберігати життєздатність у воді поверхневих водоймищ і вологому ґрунті до декількох місяців.
19 Вересня, 2023 р., 09:51
У Хмельницькій області орієнтовно з 18.09.2023 року розпочинається проведення планової пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотовидних собак) проти сказу.
13 Вересня, 2023 р., 10:45
Фахівці ради взяли участь в онлайн-зустрічі з омбудсманом України
11 Вересня, 2023 р., 16:43
Дитина перебуває у конфлікті з законом, якщо:  підозрюється, обвинувачується або визнана винуватою у вчиненні кримінального правопорушення;  щодо дитини складено протокол про адміністративне правопорушення чи вона визнана такою, яка вчинила адміністративне правопорушення;  дитина, яка до досягнення віку, з якого може наставати кримінальна відповідальність*, вчинила суспільно небезпечне діяння.  *Кримінальній відповідальності підлягають особи, яким до вчинення кримінального правопорушення виповнилося 16 років. За окремі правопорушення, визначені статтею 22 Кримінального кодексу України, кримінальна відповідальність може настати з 14 років. До таких правопорушень, зокрема, належать: умисне вбивство, зґвалтування, крадіжка, грабіж, розбій, жорстоке поводження з тваринами, вимагання, хуліганство. Національне законодавство України гарантує усім дітям право на безоплатну правничу допомогу, зокрема захист від обвинувачення.  Дитина у віці від 14 до 18 років, яка вперше вчинила кримінальний проступок або нетяжкий злочин, має право за згодою її законного представника та потерпілого взяти участь у Програмі відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення.  В Україні з 2019 року впроваджується пілотний проект «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення». Він надає можливість запобігти вчиненню повторних кримінальних правопорушень.  Відновне правосуддя — це процес вирішення конфліктів, в ході якого всі сторони, залучені до події правопорушення, приймають спільне рішення про те, як можна виправити наслідки того, що сталося, і запобігти повторенню подібного в майбутньому.   З-поміж основних завдань Програми:   забезпечення відшкодування заподіяної шкоди потерпілому;  відновлення психологічно-емоційного стану;  максимально раннє виведення неповнолітніх із кримінального процесу;  ресоціалізація неповнолітнього для запобігання повторним кримінальним правопорушенням.   Детальніше про те, чому неповнолітньому підозрюваному та потерпілому варто взяти участь у проєкті, дізнайтеся з буклетів: https://bit.ly/3OYye5B   Програма реалізується на базі регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги на всій території України відповідно до спільного наказу Міністерства юстиції України та Офісу Генерального прокурора.
11 Вересня, 2023 р., 15:03
Африканська чума свиней
11 Вересня, 2023 р., 14:32
Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь