Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

16 Серпня, 2022 р., 08:55
За публічного обвинувачення Кам’янець–Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 36-річного жителя Кам’янець–Подільського району за фактом заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).
15 Серпня, 2022 р., 09:46
  Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства ( ч. 1 ст. 115 КК України).
05 Серпня, 2022 р., 11:23
Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг. Потрібні документи
05 Серпня, 2022 р., 11:19
1 серпня за ініціативи Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся круглий стіл на тему: «Зруйновані агропідприємства: фіксація збитків та перспективи їх відшкодування».
05 Серпня, 2022 р., 11:04
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт відносно 42-річної харків’янки за фактами незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах та прекурсорів, а також придбанні та зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313 Кримінального кодексу України).
05 Серпня, 2022 р., 10:50
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом порушення мешканцем Кам’янець-Подільського району правил безпеки дорожнього руху, який керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України).  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь