Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

26 Жовтня, 2022 р., 14:05
Експлуатація твердопаливного котельного обладнання
25 Жовтня, 2022 р., 16:35
Чи потрібно застосовувати РРО підприємцям, які здійснюють незалежну професійну діяльність? Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області повідомляє, що фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, мають право не застосовувати РРО при здійсненні готівкових та/або безготівкових розрахунків.
21 Жовтня, 2022 р., 15:00
         Кам’янець-Подільська окружна прокуратура звернулася до суду, щоб зобов’язати балансоутримувачів привести сховища у стан готовності.
21 Жовтня, 2022 р., 14:59
                               ПРОКУРОР НА ЗАХИСТІ ІНТЕРЕСІВ ДЕРЖАВИ
21 Жовтня, 2022 р., 11:39
Шановні керівники суб’єктів господарювання (юридичні особи або фізичні особи-підприємці) у разі розташування на території громади об’єктів, які перебувають у вашій власності або користуванні на яких розміщені установки, сховища (резервуари, посудини), трубопроводи, машини, агрегати, технологічне устаткування (обладнання), споруди або комплекс споруд, що розташовані в межах об’єкта на поверхні землі або під землею, в яких тимчасово або постійно використовується, переробляється, виготовляється, транспортується, зберігається одна або кілька небезпечних речовин Вам необхідно провести ідентифікацію даних об’єктів та формування повідомлення за формою ОПН-1 з його подальшим надсиланням до ДСНС або її територіального органу за місцезнаходженням об’єкта, де відбувається перевірка повноти наведеної інформації та прийняття рішення про віднесення об’єкта до ОПН відповідного класу.
19 Жовтня, 2022 р., 12:15
21.10.2022 року о 10:00 в приміщенні сільської ради за адресою вулиця Центральна будинок 3 у селі Вихватнівці відбудеться засідання конкурсної комісії з визначення опорного закладу освіти на території Китайгородської сільської ради
18 Жовтня, 2022 р., 13:20
Алгоритм дій подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через вебпортал ДПС Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС У Хмельницькій області нагадує, що відповідно до абзацу першого п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) декларант, який має намір скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням щодо належних йому активів фізичної особи, протягом визначеного підрозд. 9 прим. 4 розд. XX ПКУ періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування (з 01.09.2021 до 01.09.2022) має право добровільно подати до контролюючого органу одноразову (спеціальну) добровільну декларацію (далі – Декларація) в порядку та за формою, встановленими центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.
17 Жовтня, 2022 р., 09:27
Отруєння грибами – небезпечні для життя

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь