Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

01 Березня, 2017 р., 11:36
І малята і батьки разом виготовляють залюбки. Родина і дошкільний заклад, створюють фундамент майбутнього для малюка.            Їхня спільна мета - виховати здорову, соціално адаптовану, всебічно розвинену особистість ,аби досягти цієї мети працівники в Вихатновецькому ДНЗ "Ранок" організували виставку "Наша талановита сім'я, тато-мама і Я." 
27 Лютого, 2017 р., 12:30
21 лютого у Вихватновецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся захід до Дня рідної мови. Метою заходу було  донести учням інформацію про заснування Міжнародного дня рідної мови, формувати знання учнів про шлях становлення рідної мови, прищеплювати і розвивати  почуття патріотизму, національної гордості за мову, за тих, хто передав нам у спадок цей неоціненний скарб; сприяти збагаченню  знань учнів про Лесю Українку, створювати умови для цілісного уявлення про неї не тільки як про митця, громадянина, але й як  про жінку, що  сподівалася на звичайне людське щастя;  виховувати любов до рідної мови, бажання досконало її знати .
27 Лютого, 2017 р., 12:19
У неділю, 26 лютого 2017 року в спортивному залі Китайгородського НВК відбулися змагання з волейболу між декількома командами с. Китайгород та с. Рогізна. Четверте місце здобула команда школярів Китайгородського НВК, треттє - ветерани с. Китайгород. До фіналу вийшли команди молоді с. Рогізна та с. Китайгород, де останні здобули впевнену перемогу з рахунком по партіях 3:0. Всі команди змагань нагороджені грамотами відділу освіти, культури, спорту та туризму Китайгородської сільської ради. Отож, бажаємо всім переможцям та учасникам змагань хороших результатів, вдалих ігор та яскравих перемог.
13 Липня, 2016 р., 14:20
Веселі традиційні свята і розваги не залишають байдужими ані дітей, їхніх батьків, ані працівників  Вихватнівецького ДНЗ «Ранок». Ось і 8 липня пройшла цікава літня спортивна розвага "Свято мильних бульбашок". Діти із задоволенням видували легенькі, тендітні мильні бульбашки під час веселих конкурсів та змагань та брали участь у конкурсах з величезним задоволенням. В кінці свята чудовий настрій гарантований усім: дітям, які гарно провели свій час та батькам, які раділи разом зі своєю малечею. Вихватнівецькому ДНЗ «Ранок»
25 Червня, 2016 р., 09:29
Сільськогосподарський ярмарок пройшов минулих вихідних у с.Демшин. На ярмарку жителі села продавали одяг та продукцію власного виробництва та отримували задоволення від спілкування. 
13 Червня, 2016 р., 10:35
Нещодавно відбулось радісне і сумне свято в Рогізняньській школі. Свято останнього дзвоника завжди радісне і хвилююче як для батьків, так і для колишніх школярів, які стали дорослішими і готові до самостійного життя.
03 Червня, 2016 р., 10:47
Скільки різних свят пройде в шкільних родинах за час навчання учнів? Деякі з них промайнуть без уваги, з інших у пам’яті залишаються окремі фрагменти, і лише свято «Останній дзвоник» залишається в пам’яті випускників та їх батьків назавжди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь