Китайгородська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

07 Грудня, 2021 р., 09:23
Кам`янець-Подільською місцевою прокуратури ефективно використовують представницькі повноваження з метою захисту державних інтересів у сфері використання та охорони комунального майна.
05 Грудня, 2021 р., 14:26
У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера – International Volunteer Day. День волонтера був заснований ще в 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Цей день дає можливість добровольцям і різним організаціям відсвяткувати свою роботу, поділитися своїми цінностями і розповісти про себе. В Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну. Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших
03 Грудня, 2021 р., 11:07
З 01 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов'язані з ним страхові виплати З 01 грудня 2021 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 379 гривень до 2 481 гривні.
02 Грудня, 2021 р., 09:12
       У зв’язку із чим відбувся перерахунок пенсій з 1 грудня 2021 року?
01 Грудня, 2021 р., 12:56
У номері е-лікарняного збільшується кількість знаків - це не впливає на формування заяви-розрахунку З початку впровадження в Україні електронних лікарняних їх вигляд набув суттєвих змін – збільшився доступний для перегляду обсяг інформації, з’явились додаткові позначки і змінились різновиди статусів. А розмір унікального номеру е-лікарняного, який раніше складався з 12 знаків, не лише збільшився до 19, починаючи з жовтня, але й продовжує рости.
01 Грудня, 2021 р., 10:43
       Постановою Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №1109 згідно змін Особам віком від 14 до 18 років надається можливість одночасно оформити паспорт та зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, без необхідності звернення до податкового органу.
29 Листопада, 2021 р., 11:05
          Кам'янець-Подільською окружною прокуратурою підтримано державне обвинувачення в суді та винний поніс покарання пов'язане з позбавленням волі.
29 Листопада, 2021 р., 11:02
       Насильство відносно дитини  це не сімейна справа, не спосіб виховання, не специфічний вияв любові. Це злочин, про нього треба заявляти, бо може бути запізно.
25 Листопада, 2021 р., 12:11
     Право на звернення до ДМС із заявою про визнання особою без громадянства мають особи, які не можуть отримати паспортний документ у зв’язку з тим, що не розглядаються як громадяни будь-якою державою, незважаючи на законність чи незаконність їх перебування на території України.
25 Листопада, 2021 р., 11:37
        Відомості, що містяться у добровільних деклараціях є конфіденційною інформацією та не підлягають розголошенню  Кам’янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області, що відповідно до п. 17 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України  відомості, що містяться у відповідних одноразових (спеціальних) добровільних деклараціях та доданих до них документах, подані згідно з цим підрозділом, є конфіденційною інформацією та не підлягають розголошенню центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, його посадовими особами без письмової згоди декларанта, крім випадків, коли це прямо передбачено законами або рішенням суду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь